Oud IJzeractie

Op zaterdag 17 maart 2018 wordt er voor de 12e keer op rij geprobeerd om "ijzer met handen te breken"! Wij streven er namelijk naar om elk jaar onze dagopbrengst te evenaren of om op een hoger bedrag uit te komen. Dat is niet gemakkelijk, maar wij gaan er voor! Wij zijn echte "IJzervreters" en komen het Oud IJzer ook dit jaar weer graag bij u ophalen.

Hoe dit werkt? Heel gemakkelijk.... u vult dit Aanmeldformulier Oud IJzer in en wij komen op zaterdag 17 maart a.s. bij u langs om het op te halen. Komt u het liever zelf brengen? Ook dat kan! Ons depot bevindt zich deze dag aan de Eeuwlandseweg in Heerde; de borden en markeringen kunt u deze dag in Heerde niet missen. U wordt vanzelf naar de juiste plek geleid.

Wij raden u aan om even goed te kijken naar wat er ingeleverd kan worden. De volgende materialen zamelen wij wél in: oude of versleten potten/pannen, accu’s, drogers, wasmachines, gasfornuizen, verwarmingselementen, kachels, computers, remschijven, blik, doorgeroeste tuinstoelen, velgen, fietsen (graag zonder banden), kabels, bedspiralen, gieters, gereedschappen, tafels, stoelen, bankschroeven, rekken, armaturen, leidingwerk, ijzeren tuinhekken, oude landbouwmachines, koper, aluminium, RVS, motorblokken, elektromotoren e.d. U helpt ons echt als u vooraf de NIET metalen onderdelen alvast wilt verwijderen; deze leveren ons namelijk een boete op!

Geen Oud IJzer, maar wel een helpende hand willen bieden? Ook dat kan! U kunt ons bijvoorbeeld helpen als rijder/ of als bijrijder op de verschillende routes om het oud ijzer op te halen. U kunt ons ook helpen in de catering of met andere hand-en-span-diensten. Fijn! Uw kunt uw helpende handen aanmelden door ons een mailtje te sturen op oudijzer.jenaplanschoolheerde@stichtingproo.nl

Alvast bedankt en graag tot ziens op zaterdag 17 maart!

Met een vriendelijke groet van de Oud IJzercommissie: 

Marieke Scholten, Anja Rorije, Caroline de Lange, Gerjo Bosch, Albert Messerschmidt en Hilbert Kroon. 


En dit is in de loop der jaren aangeschaft van al die prachtige opbrengsten!! 
Zie de button Stichting Jenakids. Hier kunt u lezen wat er bekostigd wordt met de opbrengst van de Oud IJzeractie.

 

School video

Sociale media

Volg ons voor het laatste nieuws ook op Facebook.