Oud IJzeractie

Op zaterdag 17 maart 2018 gaat Jenaplanschool Heerde weer ijzer met handen breken. 


Beste ouders, dorpsgenoten en daarbuiten, 

De 11e Oud IJzeractie heeft op 18 maart jl. plaatsgevonden! Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag met een enorm mooie opbrengst! Een GROOT dankjewel voor alle helpende handen, sponsoren en een ieder die aan deze fantastische dag heeft bijgedragen!

Onder de paraplu van de Stichting Jenakids wordt door een actieve oudergroep op enthousiaste wijze jaarlijks een oud ijzerdag georganiseerd. Met de opbrengsten worden allerlei schoolactiviteiten op de Jenaplanschool Heerde gefinancierd. Op deze manier kunnen speciale projecten en activiteiten voor de kinderen gerealiseerd worden. Goed voor de school, goed voor het milieu en goed voor de sociale binding van de ouders. 

In het nieuwe schooljaar (2017-2018) gaan wij weer oud ijzer ophalen. Voor de 12e keer op rij proberen wij dan ijzer met handen te breken; wij streven er namelijk naar om elk jaar onze dagopbrengst te evenaren of op een hoger bedrag uit te komen. Dat is niet gemakkelijk, maar wij gaan er voor! Wij zijn echte ijzervreters en willen graag bij u graag weer het oud ijzer komen ophalen.

Heeft u het afgelopen actiemoment onverhoopt toch gemist en wilt u ons helpen? Dat kan! Bewaart u uw oud ijzer dan nog even voor ons? Volgend schooljaar komen wij spoedig weer in actie!

In het nieuwe schooljaar volgt hier weer een update aan informatie m.b.t. deze spetterende actiedag! 


Met een vriendelijke groet van de Oud IJzercommissie: 

Marieke Scholten, Anja Rorije, Caroline de Lange, Gerjo Bosch, Albert Messerschmidt en Hilbert Kroon. 

En dit is in de loop der jaren aangeschaft van al die prachtige opbrengsten!! 
Zie de button Stichting Jenakids. Hier kunt u lezen wat er bekostigd wordt met de opbrengst van de Oud IJzeractie in 2016-2017. 

 

School video

Sociale media

Volg ons voor het laatste nieuws ook op Facebook.