Maak

kennis met

onze school

Image Alt Text

Maak

kennis met

onze school

Maak

kennis met

onze school

Image Alt Text

Maak

kennis met

onze school

Maak

kennis met

onze school

Image Alt Text

Maak

kennis met

onze school

Maak

kennis met

onze school

Image Alt Text

Maak

kennis met

onze school

Hoe werkt het aanmelden?

Alle kinderen zijn welkom op onze school. Is uw kind 3 jaar of ouder dan kunt u uw zoon of dochter bij ons aanmelden. Voor die tijd kunt u natuurlijk al wel interesse tonen in onze school; dit noemen wij dan een vooraanmelding. Beide vormen van aanmelden kunt u doen via het kopje: 'Uw kind aanmelden'.  

Wanneer u uw kind op onze school wilt (voor)aanmelden, maken wij een afspraak met u om kennis te maken. Tijdens deze kennismaking krijgt u een rondleiding en bent u van harte welkom om in elke stamgroep indrukken op te doen en sfeer te proeven. Bij het afscheid krijgt u een informatiepakket mee naar huis om alles nog eens rustig na te lezen.
Na de uitgebreide aanmelding én kennismaking kan er overgegaan worden tot een inschrijving. Binnen 6 weken (uiterlijk 10 weken) na inleveren van de uitgebreide aanmelding én de kennismaking nemen wij als school contact met u op over de plaatsing en de inschrijving. De inschrijving is definitief vanaf het moment dat uw kind 4 jaar is. 

Wennen in de onderbouw
De periode van wennen gaat in overleg tussen ouders/verzorgers en stamgroepleider. Uw kind mag vijf dagdelen komen wennen voor zijn/haar vierde verjaardag. Voor het maken van een goede start komt de stamgroepleider voorafgaand aan de wenperiode eventueel op huisbezoek. In de eigen vertrouwde thuiswereld maakt zij kennis met het kind en de ouder(s)/verzorger(s) en wordt er indien nodig aanvullende informatie te geven.

Aanmelding van kinderen met een specifieke onderwijsbehoefte
Voor kinderen met een specifieke onderwijsbehoefte bestaat een speciale procedure. Wij lichten deze procedure graag toe tijdens ons eerste contact.

Aanmelding van kinderen in hogere groepen en/of van andere basisschool
Bij verhuizing uit een andere plaats wordt er gekeken of er plaats is in de gevraagde stamgroep. Wij willen uw kind(eren) en jullie als gezin dan graag beter leren kennen; een uitgebreide kennismaking is dan ook één van de eerste dingen we zullen plannen. Daarnaast winnen we informatie in bij de school van vertrek. In gezamenlijk overleg wordt er een proefperiode gestart om te kijken of er een passende match is.
 

Sociale media

Volg ons voor het laatste nieuws ook op Facebook.

en op Instagram